Sandvis cu ton si jalapeno


Sandvis cu ton si jalapeno
O gustare care te trimite cu gandul la o calatorie in Spania.

Ingrediente 4 portii:
2 x142g ton Calvo pentru sandvis cu jalapeño;
4 oua fierte;
1 ardei rosu taiat rondele;
4 frunze de salata verde;
4 chifle ciabatta; 
1 lingura suc lamaie;
piper;
sare; 
4 linguri ulei de masline;
1 lingurita otet balsamic;
1/2 ceapa alba maruntita. 

Preparare:
Amesteca ceapa cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper intr-un bol. Lasa sa se aseze timp de 10 minute, astfel ceapa va lua din aromele ingredientelor adaugate.
Adauga peste ceapa, tonul cu Jalapeno, sucul de lamaie, un praf de sare si piper. Omogenizeaza compozitia. Pune pe jumatate din suprafata ciabattei 1 frunza de salata verde. Adauga cateva felii de ou, o parte din amestecul cu ton si un sfert din ardeiul rosu taiat rondele. Presara deasupra o lingurita de ulei de masline si acopera cu jumatatea ramasa de ciabatta. Procedeaza la fel si cu celelalte bucati de ciabatta.